Advertisement

Antalyada Yangın : Antalya'da yangın paniği! - Jun 02, 2021 · antalya’da otel yangını antalya’daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı.

Antalyada Yangın : Antalya'da yangın paniği! - Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı.. Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada.

Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor

Antalya'da turistlerin bulunduğu hamamda yangın - Alanya ...
Antalya'da turistlerin bulunduğu hamamda yangın - Alanya ... from static.daktilo.com
Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Duman kaplayan otelin üst katındaki.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada.

Antalya Festival Çarşısı'nda yangın - Türkiye Haberleri
Antalya Festival Çarşısı'nda yangın - Türkiye Haberleri from i.pstimaj.com
Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9

Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti.

Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor

Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti.

Antalya'da yangın | NTV
Antalya'da yangın | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Duman kaplayan otelin üst katındaki. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Posting Komentar

0 Komentar